Dagskryssning på Göta kanal med M/S Bellevue

Upplev en dagskryssning på Göta kanal med middag och boende i Sjötorp. M/S Bellevue med skepparen Sonny är känd från TV3.s serie Göta kanal.

Ni kommer till Sjötorp eller Töreboda beroende på startdag. Ni går ombord på passagerarbåten som kommer att ta er fram på Göta kanal genom inte mindre än 16 slussar. Under resan kommer en god lunch att serveras ombord på båten och ni kommer att guidas längs Göta kanal av båtens skeppare.

Platser som ni passerar under dagen är Lyrestad, Norrqvarn, Riksberg och Hajstorp. Framme i Töreboda/Sjötorp så väntar en buss på att ta er tillbaka till Startpunkten. Middag och boende väntar sedan på er i härliga Sjötorp. Maten serveras på restaurang Kajutan och boendet är på Sjötorps Vandrarhem. På morgonen serveras en god frukostbuffe innan det är dags att checka ut och lämna kanalen för denna gång.

Priset:
För denna båtkryssning är 2490:- . Barn 3-12 år betalar 1590:-

Turlista M/S Bellevue 2021

Göta Kanal Sjötorp- Töreboda eller omvänt

28/6- 14/9

Avgångstid 10:30 Ankomsttid ca.15:30

Tisdagar Töreboda – Sjötorp

Onsdagar Sjötorp – Töreboda

Torsdagar Töreboda – Sjötorp

Lördagar Sjötorp – Töreboda

OBS! Turerna går ej under tiden 23/6-30/6

I priset ingår:
Båtkryssning på Göta kanal inkl. lunch ombord, återtransport med buss till startplatsen direkt efter båtresan, middag ( valfri varmrätt ) på Restaurang Kajutan i Sjötorp, boende i dubbelrum inkl. sänglinne och handduk, frukostbuffé, karta och färdbeskrivning.

BOKA HÄR

Upplev det fantastiskt vackra Sverige och natursköna Göta kanal med cykel

Börja ditt cykeläventyr i underbara sommaridyllen Sjötorp vid Vänern och Göta kanal. En cykelsemester i Sverige med cykelpaket erbjuder både avkoppling, motion och aktivitet på en och samma gång.

Vi erbjuder färdiga cykelpaket och cykeluthyrning för din cykelsemester längs Göta Kanal.
I Sjötorp har vi 300 cyklar som tar er ut längs Göta kanal och dess härliga omgivning, ni väljer själva mellan ett färdigt cykelpaket längs Göta kanal eller om ni vill utforska kanalen på egen hand med hyrd cykel från vår stora cykeluthyrning i Sjötorp vid Vänern.