“Familjepaket” – Göta kanal
Cykelpaket 2 dagar med övernattning i Sjötorp

Cykla Göta kanal under 2 dagar med hela familjen, vännerna eller bara för er själva. Detta fina cykelpaket passar alla åldrar och ni väljer själva hur långt ni önskar cykla utmed Göta kanal, innan det är dags att vända åter mot Sjötorp för boende på Sjötorps Vandrarhem. Under dagen kommer ni att passera många slussar och få uppleva och smaka på det bästa som erbjuds längs Göta kanal. Tillbaka i Sjötorp serveras en välförtjänt och god middag av restaurang Kajutan, som ligger utmed slussarna i Sjötorp. Cykel, mat och boende ingår!

Cyklarna hämtas ut på förmiddagen i Sjötorp, vid Sjötorps Cykeluthyrning norr om kanalbron. Du cyklar sedan hela tiden utmed Göta kanal på den gamla dragvägen där hästar och oxar förr drog fram båtarna, och snart är det kanske dags att äta det medskickade goda lunchpaketet som hämtas ut från vår lokala fiskhandlare Maltes Fisk. Efter 7 km cykling kommer du till Lyrestad och när du cyklat c.a 10 km når du fram till Norrkvarns slussområde med barnens minikanal och Göta kanal uppbyggt i miniatyr. Om orken finns har du 4 km kvar till Hajstorp som är en av Göta kanals pärlor, Vid slussområdet ligger ett mysigt Café och det finns ett hantverksmagasin. Nu är det kanske dags att vända åter mot Sjötorp, passa på att stanna på de platser du ev. missade tidigare idag. Framme i Sjötorp lämnas cyklarna tillbaka och du får nycklarna till rummet. Nu väntar en god och välförtjänt middag, middagen serveras på Restaurang Kajutan som ligger direkt vid slussarna och kanalbron. Boendet är på Sjötorps Vandrarhem och morgonen därpå serveras en god frukost på Restaurang Kajutan innan det är dags att checka ut för denna gången.

Tips! Missa inte att strosa runt bland de många fina båtarna som ligger vid bryggorna i Sjötorp.

Övrigt: Alla rum har Dusch & Toalett på rummet. Sänglinne & handduk samt frukost ingår

Priset för detta Cykelpaket är 1790:- , Barn 3-12år 1090:-

I priset ingår:
Cykel 2 dagar, Lunchpaket inkl. dryck, Middag (valfri varmrätt ) ex. dryck, Boende i eget rum på Sjötorps Vandrarhem, Sänglinne & Handduk, Frukostbuffé, Färdbeskrivning, Karta samt cykelservice vid ev. problem.

BOKA HÄR

Boka det stora cykeläventyret

Cykla Göta kanal. Du kan kombinera med båtresa. Vi erbjuder färdiga paket där boende och mat ingår.

PAKETINFO