Sjötorps Vandrarhem

Sjötorps Vandrarhem & Rum ligger centralt i Sjötorp och har endast 150m till både Göta kanal och Vänern. Sjötorps Vandrarhem & Rum är en bra startpunkt för utflykter längs Göta kanal, oavsett om man väljer att uppleva området med cykel eller båt.

Vandrarhemmet innehåller 1st. 2-bäddsrum med våningssäng och dusch/toalett på rummet samt 1st. 4-bäddsrum med dubbelsäng och våningssäng samt dusch/toalett på rummet. Gemensamt finns här möjlighet till självhushållning då ett kök står till ert förfogande. Det finns också en nybyggd uteplats med fin eftermiddags och kvällssol. Det går bra att köpa till sänglinne och handduk, städning, samt en frukostbuffe.

Boende i RUM med högre standard. 

I samma byggnad som Sjötorps Vandrarhem har vi byggt 7st rum med högre standard, det är fina dubbelrum med dusch och toalett på rummet och det ingår sänglinne och handduk, samt frukostbuffe som serveras vid restaurang Kajutan vid kanalbron och slussarna. Städning ingår.

Sjötorps Vandrarhem & Rum är ett bra boende när ni vill upptäcka Göta kanal med cykel eller båt. Hyr en cykel på Sjötorps cykeluthyrning eller åk med på passagerarbåten  M/S Bellevue som går Tisdag,Onsdag,Torsdag och Lördag.

Priser:

Vandrarhem 390:-/vxn och 295:-/barn 2-12år, Tillägg för sänglinne och handduk 125:-/person samt frukostbuffe 95:-/vxn och 55:-/barn.

Rum med högre standard 745:- / Person inkl. sänglinne o handduk samt frukostbuffe.

Incheckning på vandrarhemmet 15.00 – 17.30 ( sjöfallsvägen 6 )

För bokning och info om Sjötorps vandrarhem ring +46 (0) 793484530

Sjötorps RUM

Renoverade fina rum som ligger i samma byggnad som Sjötorps vandrarhem. Dessa rum har sköna sängar samt dusch och toalett på rummet, sänglinne och handduk samt frukostbuffe ingår. Varje rum har sin egen ingång från utsidan. Altan med härlig kvällssol, komplett kök samt tv-rum finns att tillgå. Det finns 7 rum med denna högre standard varav 6st. är tvåbäddsrum och 1st. är trebäddsrum.

Gratis parkering finns på innergården.

Byggnaden ligger centralt i Sjötorp med 150meter till både Vänern och Göta kanal.

Frukosten serveras på restaurang Kajutan som ligger i källarvåningen av Sjötorps pensionat, c.a 200 meter att gå.

Öppet året runt.

Priser:

745:- / person ,  enkelrum 950:-

För bokning ring 079-3484530

Upplev det fantastiskt vackra Sverige och natursköna Göta kanal med cykel

Passa på att göra utflykter till våra närliggande sevärdheter:  såsom Skara sommarland, Läckö slott vid Lidköping, Karlsborgs fästning, gamla stan i Mariestad eller Vänerns fina skärgård med torsö och Brommö som har långgrunda sandstränder. Hyra en cykel eller ta en båtresa på Göta kanal.

Bra shopping finns det i Mariestad som inte ligger så långt bort, det är endast 20km från Sjötorp.