Sjötorps Vandrarhem

Sjötorps Vandrarhem & Rum ligger centralt i Sjötorp och har endast 150m till både Göta kanal och Vänern. Sjötorps Vandrarhem & Rum är en bra startpunkt för utflykter längs Göta kanal, oavsett om man väljer att uppleva området med cykel eller båt. Det finns också en nybyggd uteplats med fin eftermiddags och kvällssol.

Gemensamt finns här möjlighet till självhushållning då ett kök står till ert förfogande.

På Sjötorps Vandrarhem har vi byggt 10 st rum med högre standard, det är fina dubbelrum med dusch och toalett på rummet och det ingår sänglinne och handduk, samt frukostbuffé som serveras vid restaurang Kajutan vid kanalbron och slussarna. Städning ingår.

Sjötorps Vandrarhem & Rum är ett bra boende när ni vill upptäcka Göta kanal med cykel eller båt. Hyr en cykel på Sjötorps cykeluthyrning eller åk med på passagerarbåten  M/S Bellevue som går Tisdag,Onsdag,Torsdag och Lördag.

Priser:

Rum med högre standard 1490 kr inkl sänglinne o handduk samt frukostbuffé.

Incheckning på vandrarhemmet 15.00 – 17.30 ( Sjöfallsvägen 6 )

För bokning och info om Sjötorps vandrarhem ring +46 (0) 793484530

 

F

Upplev det fantastiskt vackra Sverige och natursköna Göta kanal med cykel

Passa på att göra utflykter till våra närliggande sevärdheter: såsom Skara sommarland, Läckö slott vid Lidköping, Karlsborgs fästning, gamla stan i Mariestad eller Vänerns fina skärgård med torsö och Brommö som har långgrunda sandstränder. Hyra en cykel eller ta en båtresa på Göta kanal.

Bra shopping finns det i Mariestad som inte ligger så långt bort, det är endast 20km från Sjötorp.