Norrqvarn Hotell & Konferens

Norrqvarn hotell o konferens ligger direkt utmed Göta kanal och är ett mycket fint och uppskattat besöksmål. I Norrkvarn fanns det förr en stor mjölkvarn, därav namnet Norrkvarn. Under byggandet av Göta kanal fanns här en stor arbetsstation och var således en viktig plats, och här i Norrqvarn finns idag mycket historia kvar från den tiden.

Restaurangen på Norrqvarn erbjuder en härlig meny, med lokala råvaror från närliggande gårdar runt om i Skaraborg. Sedan några år tillbaka är de stolta över att vara en “certifierad Västsvensk Mersmaks Restaurang”.

Barnens minikanal är ett häftigt upplevelseområde där ni hittar Göta kanals västgötasida uppbyggt i miniatyr, här kan ni låta barnen dra fram sina leksaksbåtar i Göta kanal och genom de spännande slussarna.

Hotellet erbjuder spännande och annorlunda boende i de berömda trollstubbarna och olika svampar som familjer kan övernatta i.

Norrqvarns hotell och konferens är en fullt utrustad konferensanläggning med Göta kanal precis utanför huset. Ta med företaget till Norqqvarn och Göta kanal för en oförglömlig konferens med massor av möjligheter. Konferera och gör samtidigt en härlig utflykt längs kanalen på cykel eller med en båtresa.